دولت نروژ تحت بزرگترین حمله سایبری قرار گرفت-راهبرد معاصر
هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی تا ۳ روز آینده رسانه عبری: حماس موفق به احیای خود در نوار غزه شده است محمود عباس برای شرکت در اجلاس دی۸ به مصر سفر می‌کند دیدار خداحافظی سفیر پرتغال در تهران با عراقچی گروسی: برجام دیگر موضوعیت ندارد؛ توافق اصلی را می‌توان به عنوان یک مبنا به کار گرفت شین‌بت مدعی دستگیری فردی به اتهام جاسوسی برای ایران شد رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای حمله به یمن آماده می‌شود  کارشناس اسرائیلی: احتمال سقوط پادشاهی اردن بسیار زیاد است خشم ایران از حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن رسانه عبری: سامانه شلیک خودکار در کرانه باختری مستقر می‌شود شیخ نعیم قاسم: اگر استواری رزمندگان مقاومت نبود، اسرائیل به بیروت می‌رسید

دولت نروژ تحت بزرگترین حمله سایبری قرار گرفت

12 وزارتخانه دولت نروژ مورد حمله سایبری قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، دولت نروژ روز دوشنبه اعلام کرد که 12 وزارتخانه آن مورد حمله سایبری قرار گرفته اند و این حمله بخشی از بزرگترین تامین کننده گاز اروپا و شمالی‌ترین عضو ناتو را هدف قرار داده است.

 

اریک هوپ، رئیس آژانس دولتی مسئول ارائه خدمات به وزارتخانه ها، در یک کنفرانس خبری گفت: «ما نقطه ضعفی را در پلتفرم یکی از تامین کنندگان خود شناسایی کردیم.»

 

هوپ فقط اعلام کرد که این که این حمله به دلیل ترافیک غیرعادی در پلتفرم تامین کننده شناسایی شده و از ارائه جزئیات بیشتر در این مورد خودداری کرد. این حمله که در 12 روز پیش کشف شد توسط پلیس این کشور در حال بررسی است.

 

او گفت: «هنوز زود است که بگوییم چه کسی پشت این حمله بوده و میزان تأثیر آن چقدر است».

 

نروژ پس از کاهش جریان گاز روسیه بزرگترین تامین کننده گاز اروپا و صادرکننده نفت اروپای غربی است.

 

هوپ گفت که دفتر نخست وزیری و همچنین وزارتخانه های خارجه، دفاع و دادگستری تحت تأثیر قرار نگرفتند زیرا آنها از یک پلتفرم متفاوت استفاده می کنند.

 

بخش دولتی نروژ قبلاً مورد حمله سایبری قرار گرفته بود، از جمله در ژوئن 2022(خرداد-تیر 1401) زمانی که یک حمله حملهٔ محروم‌سازی از سرویس(DDoS) رخ داد.

 

آژانس امنیت سایبری این کشور در آخرین گزارش ارزیابی ریسک خود در ماه فوریه(بهمن-اسفند) اعلام کرد که تعداد حملات سایبری بین سال‌های 2019 تا 2021 سه برابر شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار